Dietetika

táplálkozási tanácsadás és személyre szabott étrend tervezés céljaid eléréséért

Speedfitness

a formás, feszes izomzatért

Vacu Step

a hatékony, célzott zsírégetésért

Dietetikai tanácsadás

céljaid eléréséért

Személyre szabott étrend

az eredmények megtartásáért

Táplálkozási tanácsadás

A rendszeres testmozgás kiemelten fontos, de az eredmények nem jönnek elég gyorsan, ha nem figyelünk oda az étrendünkre. Minden vendégünknek javasoljuk a diétás tanácsadást, illetve a személyes étrend megtervezését.

A diétás, vagy táplálkozási tanácsadás az egészséges-életmódhoz vezető út egyik legfontosabb eleme. A finom ételeket és az ízek kavalkádját mindenki szereti. A kérdés csak az, hogy hogyan lehet egészségesebben étkezni úgy, hogy közben nem mondunk le az örömökről. Ebben segítünk mi egy olyan táplálkozási- és egy ezt kiegészítő mozgás- koncepcióval, ahol megtartjuk az étrend változatosságát, figyelembe vesszük a vendég ízlését és napi szokásait. A konzultáció során ehhez igazítjuk a személyes étrend kialakítását és időről időre figyelemmel kísérjük az elért eredményeket.

Dietetikai tanácsadás

Személyre szabott étrend tervezés

Személyre szabott étrend

A fogyni vágyó vendégeink, pácienseink számára, személyre szabott életmód váltó programokat is kidolgoztunk. Ezekben a helyes táplálkozás mellett fontos szerepet kap a rendszeres testmozgás, illetve az ezt kiegészítő testkezelések. A négy-, illetve nyolchetes programunkat az egyedi igények és lehetőségek alapján egyénileg szabjuk testre.

Azt bátran állíthatjuk, hogy amikor megbetegszünk, az „orvos" és a „gyógyszer" kifejezések azonnal eszünkbe jutnak. Az orvosunk/gyógyszerészünk véleményét kikérjük, mielőtt magunkhoz vesszük a gyógyszert, de miért nem kérdezzük meg a táplálkozási szakembert (a dietetikust) mielőtt kialakítjuk mindennapi táplálkozási szokásainkat?! Pedig, ha egy kicsit is belegondolnánk, milyen sok egészségügyi probléma okozója a helytelen életmód és a nem megfelelő táplálkozás. Egy kis információval és szakértő segítséggel máris okosabban cselekedhetnénk, jobban éreznénk magunkat a bőrünkben, és hosszabb távon néhány súlyos - „listavezető" - betegséget el is kerülhetnénk!

Aki hosszútávon gondolkodik, és egészségét szeretné megtartani, annak mindezért ugyan tennie is kell,
de a jó közérzet, a testi-szellemi frissesség ennyit talán megér!

Amiben biztosan segíteni fogunk:

  • Személyes konzultáció keretein belül segítünk rávilágítani a helytelen táplálkozási szokásokra.
  • Felhívjuk a figyelmet az étkezés sarkalatos pontjaira, azokra a praktikákra, amelyekkel könnyebb betartani a helyes étrendet.
  • Testösszetétel méréssel meghatározzuk szervezetének zsír-izom arányát.
  • Néhány kiegészítő paramétert is megmérve (vértnyomás, vércukor, koleszterin) - szükség esetén orvosi hátteret is nyújtva - tervezzük meg az életmódváltó stratégiát.
  • Összeállítjuk anyagcseréjének, életmódjának, igényeinek, megfelelő személyes étrendjét.
  • Folyamatos nyomon követéssel, konzultációval segítünk a fogyásban, a zsír/izom arány megváltoztatásában, a test- és izomtömeg növelésben (pl. vékonyabb testalkatúaknál).
  • Kapcsolatot tartunk az edzőprogramok személyi trénereivel, illetve szükség esetén a kezelőorvosokkal.
  • Mindezek segítségével partnerek leszünk a helyes életmódhoz vezető út megtalálásában.